|
Obiady Szkolne
|
|
poniedziałek, 12 grudnia 2016 23:00 |
Jadłospis 16.12 - 22.12.2016 r.
16.12 PIĄTEK
|
Zupa z brukselki z ziemniakami -250 g,
Pierogi ruskie – 200 g,
Kompot – 200 g, owoc – 1 szt.
|
A-2,5,10 |
19.12 PONIEDZIAŁEK
|
Zupa z fasolki szparagowej -250 g,
Buchty jagodowe w sosie waniliowym – 200 g,
Sok – 1 szt
|
A-2,5,10,13 |
20.12 WTOREK
|
Rosół – 200 g,
Pieczeń – 100 g,
kluski śląskie – 200 g,
Surówka z kapusty czerwonej z cebulką i jabłkiem – 80 g,
Kompot – 200 g,
|
A-2,5,10,13 |
21.12 ŚRODA
|
Barszcz czerwony z uszkami -250 g,
Medalion z morszczuka – 100 g,
ziemniaki – 200 g,
Kapusta biała zasmażana – 80 g,
kompot – 200 g
|
A-2,9,10 |
22.12 CZWARTEK
|
Brokułowa z ziemniakami -250 g,
Pierogi kapusta – grzyby – 200 g,
Kompot – 200 g, owoc – 1 szt
|
A-2,5,10,13 |
| |
ZDROWYCH SPOKOJNYCH
ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
DUŻO PREZENTÓW I ŚNIEGU
ŻYCZĄ PANIE KUCHARKI
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
|